Over Mij

Volg je hart

Het is mijn grootste passie om bij te mogen dragen aan processen van bewustzijnsontwikkeling. Omdat ik weet dat er zo veel meer mogelijk is. Dat wij onszelf mogen bevrijden van de beperkingen van oude patronen, ideeën die wij over onszelf hebben, die misschien niet meer passen. Overtuigingen, die wij als waar hebben aangenomen, waarin wij onszelf te kort doen. Ik zou je willen uitnodigen om jezelf verder te openen in potentie van wie je bent en daarin zelfwaardering en zelfliefde te ontwikkelen.

 

In mijn werk met jou nodig ik je uit om echt te voelen, echt te ervaren in de kern van wie jij bent. Jezelf te leren kennen zoals jij bent en daarbij ruis en ballast los te laten. Los te laten wat niet meer bij jou past.

 

Met geleide meditatie en visualisatie opent zich de wereld van energie voor je. Door je af te stemmen op je lichaam als energiesysteem, word je je gewaar van wat je energie kost en wat je energie geeft. Leer je daarin beter voor jezelf te zorgen, waardoor je meer energie over houdt. Energie om er te zijn voor de mensen om je heen. Misschien nog wat onwennig maar het is echt In die volgorde: eerst jij en dan de ander.

 

Wil je kennismaken via Skype of een kop koffie drinken? Je bent van harte welkom.

Marian Heslinga
Spreek ik je binnenkort?

Sensitiviteit, spiritueel besef en bewustzijnsontwikkeling

Mijn speurtocht naar de essentie van mijn leven heeft mij ertoe bewogen om me in te zetten voor mijn persoonlijke ontwikkeling en kennis en inzichten op te doen. Hoe ga ik om met mijn hoogsensitiviteit en spiritueel besef? Dat is nog steeds iets waar ik mij iedere dag in uitgedaagd voel. Om in balans te blijven geef ik mezelf energiebehandelingen. Daarom doe ik ook dagelijks aan meditatie.

 

Ik ben heldervoelend en ik heb een goede intuïtie. Daar maak ik tijdens mijn coaching ook dankbaar gebruik van. We doen inzichten op vanuit lichaamsbewustzijn. Dit doe ik door te spiegelen en door je uit te nodigen met je aandacht naar de weerstand in je lichaam te gaan om zo dichterbij je gevoel te komen. Hierdoor kunnen we blokkades opheffen en je energie weer laten stromen.

Bewust van je energie

Achtergrond en persoonlijke ontwikkeling

Mijn leven kenmerkt zich door tegenstrijdigheden en juist door die tegenstrijdigheden aan te gaan, de weerstand te doorvoelen, kom ik uit bij wat er voor mij echt toe doet. Waarden die ik uitdraag.

Door het materialisme te hebben ervaren en het gebrek aan affectie en levensruimte binnen het gezin waarin ik opgroeide, weet ik wat liefde doet, hoe fijn het is om je verbonden te voelen met de mensen om je heen. Hoe belangrijk het is om de ruimte te hebben om te zijn wie je bent.

Door me intellectueel te hebben ontwikkeld en teveel vanuit mijn hoofd te zijn gaan leven, weet ik ook hoe belangrijker het is te verbinden met je lichaam, met wat je voelt en ervaart en van daaruit met je intuïtie.

Door mij alleen te hebben gevoeld en anders, ken ik de waarde van me verbonden voelen met de mensen om mij heen. Herkenning. Respect voor wie jij bent. Ruimte om te zijn wie ik ben.

Door verdriet, pijn, leegte en eenzaamheid te hebben ervaren, weet ik hoe het  het is om rust te voelen, acceptatie, een blij gevoel te hebben en voldoening te ervaren.

Weet ik hoe helend het is om dicht bij jezelf te blijven, om het niet buiten jezelf te leggen, maar in jezelf te verbinden. Dat dat de weg is naar vrijheid in verbondenheid.

“Jij bepaalt jouw weg en jij bewandelt jouw pad. Durf te vertrouwen op jezelf. Dat geeft je vrijheid, energie en helderheid om vooruit te gaan.”

Marian Heslinga

Download gratis het e-book ‘Regie over je energie’

Bewust worden van jezelf en je energie

Meer rust, voldoening en balans

Meer ruimte in je hoofd en in je werk

Inzicht in wat je energie kost en energie geeft

In contact komen met jezelf en je lichaam

Ontvang maandelijkse updates & nieuwtjes