Over Mij

Volg je hart

Mijn naam is Marian Heslinga. Ik woon in Groningen en ik heb een man en twee kinderen. Ik wil in het leven stappen durven maken en kansen benutten. Daar blijf ik mijn hart bij volgen. Ik krijg energie van verandering, groei en ontwikkeling. Ik ben altijd nieuwsgierig naar meer en kom graag tot nieuwe inzichten. Ik wil mensen inspireren en verbinden.

 

Mijn rugzak met tools op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en coaching is rijk gevuld. En daar maak ik dankbaar gebruik van. Ik begeleid vooral vrouwen met spannings- en vermoeidheidsklachten die graag de volgende stap maken in hun persoonlijke ontwikkeling. Mijn werkwijze is een combinatie van Hollandse nuchterheid, spiritualiteit en daadkracht. Met mijn visie wil ik je inspireren en meer energie en balans in je leven brengen. Wil je kennismaken via Skype of een kop koffie drinken? Je bent van harte welkom.

Marian Heslinga
Spreek ik je binnenkort?

Sensitiviteit, spiritueel besef en bewustzijnsontwikkeling

Mijn speurtocht naar de essentie van mijn leven heeft mij ertoe bewogen om me in te zetten voor mijn persoonlijke ontwikkeling en kennis en inzichten op te doen. Hoe ga ik om met mijn hoogsensitiviteit en spiritueel besef? Dat is nog steeds iets waar ik mij iedere dag in uitgedaagd voel. Om in balans te blijven geef ik mezelf energiebehandelingen. Daarom doe ik ook dagelijks aan meditatie.

 

Ik ben heldervoelend en ik heb een goede intuïtie. Daar maak ik tijdens mijn coaching ook dankbaar gebruik van. We doen inzichten op vanuit lichaamsbewustzijn. Dit doe ik door te spiegelen en door je uit te nodigen met je aandacht naar de weerstand in je lichaam te gaan om zo dichterbij je gevoel te komen. Hierdoor kunnen we blokkades opheffen en je energie weer laten stromen.

Bewust van je energie

Achtergrond en persoonlijke ontwikkeling

Ik heb de universitaire studie kunst en kunstbeleid en de hbo-opleiding verandermanagement gedaan. Ik heb een opleiding en werkervaring als coach en ondersteuner van cliëntenraden. Ook ben ik stafmedewerker en projectleider verandertraject geweest.

 

Voor mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik diverse cursussen gedaan op het gebied van meditatie, lichaamswerk en bewustzijnsontwikkeling. Bewustzijnsontwikkeling zie ik als de essentie van mijn leven. Ik heb meer rust, meer inzicht en er is meer op zijn plek gevallen. Daarom wil ik nu anderen begeleiden hoe zij hun energie in balans kunnen brengen.

“Jij bepaalt jouw weg en jij bewandelt jouw pad. Durf te vertrouwen op jezelf. Dat geeft je vrijheid, energie en helderheid om vooruit te gaan.”

Marian Heslinga

Download gratis het e-book ‘Regie over je energie’

Bewust worden van jezelf en je energie

Meer rust, voldoening en balans

Meer ruimte in je hoofd en in je werk

Inzicht in wat je energie kost en energie geeft

In contact komen met jezelf en je lichaam

Ontvang maandelijkse updates & nieuwtjes