Over Mij

Volg je hart

Als hoog sensitief en paranormaal kind groeide ik op in een gezin waar geen ruimte was voor gevoelens en ervaringen. Ik paste mij aan aan de normen en de regels waar ik mee te maken kreeg, maar raakte steeds verder van mijzelf vervreemd. Een eetstoornis en vele therapieën later bouwde ik de ruimte stukje bij beetje weer op. Om te zijn wie ik ben, met dat wat ik voel en ervaar.

Mijn ontdekkingsreis ging verder. Er was meer. Boeken, lezingen, meditatie weekenden, verdiepende bijeenkomsten, cursussen en trainingen, alles om mij verder te verdiepen en te openen.

Het proces van bewustzijnsontwikkeling is een prachtig proces voor mijzelf en voor een ieder die mijn pad kruist, waarvoor ik van betekenis kan zijn.

Marian Heslinga
Spreek ik je binnenkort?

Hoe ervaar jij jouw waarheid?

We leven in een wereld waarin ‘de waarheid’ een punt is waarover we al heel snel van mening verschillen. Waarin het lijkt alsof degene met de meest complete onderbouwing aan wetenschappelijke feiten ‘de waarheid’ het best benadert.

Voor mij is waarheid een inzicht van het moment, wat verandert in de tijd. Ik geloof erin dat ieder mens zijn eigen waarheid leeft. Het beste wat wij kunnen doen is om de ander hierin te respecteren. Wat mooi is bij het proces van bewustzijnsontwikkeling is dat er shifts ontstaan, van waaruit jouw wereld, jouw waarheid er anders uit gaat zien. Er ontstaat een ruimer perspectief, juist door te voelen,  te ervaren , te luisteren naar wat je lichaam je vertelt.

Bewust van je energie

Hoe is het voor jou of voor je dochter of zoon?

Misschien herken je mijn verhaal. Ben jij ook een hoog gevoelige vrouw die zich heeft aangepast aan de verwachtingen van haar omgeving en ervaar je steeds meer een leeg en onbestemd gevoel. Weet je niet goed wat je voelt,  ben je delen van jezelf kwijt geraakt. Wil je je graag weer blijer, energieker en meer jezelf voelen, maar weet je niet goed hoe.

Misschien herken je je kind in mijn verhaal. Merk je dat jouw zoon of dochter gevoelig is en ben je zoekende in hoe je dat goed begeleidt.

Naast de herkenning die ik heb vanuit mijn eigen beleving, heb ik kennis,  ervaring en methodes ontwikkeld waarmee ik je graag verder help. Tijdens een kennismakingsgesprek telefonisch of 1-op-1 vertel ik er graag meer over.

“Jij bepaalt jouw weg en jij bewandelt jouw pad. Durf te vertrouwen op jezelf. Dat geeft je vrijheid, energie en helderheid om vooruit te gaan.”

Marian Heslinga

Download gratis het e-book ‘Regie over je energie’

Bewust worden van jezelf en je energie

Meer rust, voldoening en balans

Meer ruimte in je hoofd en in je werk

Inzicht in wat je energie kost en energie geeft

In contact komen met jezelf en je lichaam

Ontvang maandelijkse updates & nieuwtjes