Gratis Challenge

Breng je energie in balans

Ben je toe aan meer rust en balans in je leven? Ontdek de kracht van aandacht voor jezelf.

Stel je hoge eisen aan jezelf? Merk je dat het steeds moeizamer wordt om dingen voor elkaar te krijgen en dat relaties onder spanning staan? Doe dan de gratis 5-daagse challenge. Met de 5-daagse challenge krijg je online toegang tot visualisatie- en meditatieoefeningen. Daarnaast ontvang je werkbladen om zelf aan de slag te gaan.

 

De 5-daagse challenge helpt je om bewust te worden van jezelf en je energie. Het doel is om in contact te komen met jezelf en tot bezinning te komen. Even stilstaan, afstand nemen van je dagelijkse routine en tot rust te komen. Laad jezelf op, creëer innerlijke ruimte en verfris je energie. Zo breng je jouw energie in balans en vind je de rust in jezelf. Laat je inspireren! Geef jezelf de aandacht die je verdient.

Wil je meer rust, voldoening en balans in je leven?

Wil je…

tot bezinning komen?

even afstand nemen en stilstaan?

meer rust en balans in je leven?

jezelf opladen en nieuwe inspiratie opdoen?

weer leren genieten en je gelukkig voelen?

“Door te luisteren naar jezelf en te luisteren naar je hart, kom je erachter wie je echt bent.”

Marian Heslinga

Doe de gratis 5-daagse challenge

Wil je jouw energiebalans herstellen? Doe mee en vind meer rust, voldoening en balans in je leven.

Steeds meer mensen hebben moeite de dagelijkse activiteiten met elkaar te combineren. Werk, huishouding, gezin, langs vrienden. We komen maar moeilijk tot rust. Met deze 5-daagse challenge wil ik je bewust de rust laten nemen om in contact met jezelf te komen. Ik wil je het belang van een goede energiebalans laten zien.

 

Je krijgt visualisatie- en meditatieoefeningen om te bezinnen. Even afstand nemen van je omgeving en rust en ruimte in je hoofd en je lichaam creëren. Zo kun je met meer balans, energie en productiviteit van de dag genieten. Begin aan de oefeningen vanaf waar je nu bent en met wat je nu hebt. Sta even stil, laad jezelf op en herstel je energiebalans. Meld je direct aan voor de 5-daagse gratis challenge.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus

auteur

Hoe werkt het?

Meld je aan met je naam en e-mailadres.

Ontvang gedurende 5 dagen inspiratie in je mail.

Je krijgt online toegang tot visualisatie- en meditatieoefeningen.

Je kunt zelf tot inzicht komen met de werkbladen.

Het geeft je meer balans, energie en productiviteit.

Meld je nu aan:

Ontvang maandelijkse updates & nieuwtjes

MH_Beeldmerk