Groepssessies

Groepsmeditatie

Zielereis door jouw 7 chakra ‘s – thuiskomen bij jezelf

In deze 7 weekse cursus staat iedere week een ander chakra centraal. Door je open te stellen voor de geleide meditatie kom je in een zieleafstemming. De thema’s die met het chakra samenhangen resoneren in jou, je gaat ze herkennen. Door je op een andere manier af te stemmen leer je onderscheid te maken in ‘het gezonde deel’ in jou en je pijnlichaam.

 

Met de patronen die je hebt ontwikkeld, ben je geworden wie je nu bent. Misschien merk je dat je daarmee wat verder van jezelf af bent komen te staan en voel je verlangen om dichterbij je eigen essentie te komen. De essentie van wie jij werkelijk bent. Los van je houdingen, je maskers, je overlevingsgedrag. Puur zijn.

Meditatiecursus

Doe je mee?

In de meditatie wordt je uitgenodigd om met aandacht bij je lichaam te zijn, te voelen en te ervaren en te verbinden. Ruimte te maken voor jezelf. Te ontdekken dat door met aandacht bij jezelf te zijn er een proces op gang komt van zelfheling en van zelfacceptatie. Dat je meer ruimte in mag nemen en voelt dat de ruimte die jij inneemt verder gaat dan je lichaam. Dat je ook het energieveld om jou heen kan gaan ervaren als jouw ruimte.

 

De cursus bestaat uit ademwerk, visualisatie, geleide en stiltemeditatie en wordt gehouden in de mooie kapel van centrum de Poort aan de Moesstraat in Groningen (zie foto).

 

Aanmelding verloopt via Centrum de Poort op www.cursuscentrumdepoort.nl. De cursusdagen zijn vrijdagmiddag van 13.30 tot 14.30. De cursus start op vrijdag 28 oktober en duurt 7 weken: 28/10, 4/11, 11/11, 18/11, 25/11, 2/12 en 9/12.

Meditatie biedt je de mogelijkheid om:

Even een pas op de plaats te maken.

Los te breken uit alles wat je als urgent ervaart.

In rust en ontspanning op te laden.

Opnieuw te kijken, vanuit verruimde blik.

Af te stemmen op een andere frequentie.

Verhelderende inzichten te krijgen.

Je lichaam als fijngevoelig systeem te leren kennen en waarderen.

Inspiratie en energie op te doen.

Dan is deze workshop écht iets voor jou!

  • Ook tijdens de individuele sessies doen we vaak een geleide meditatie. De meditatie gaat dan over thema’s die spelen, meestal staat er chakra centraal.

     

    Geleide meditatie werkt zo mooi, omdat het uitnodigt om te voelen en te ervaren in je lichaam. Je hoeft je alleen open te stellen en met je aandacht te volgen.

     

    Tijdens de meditatie voel je verbinding met een groter energieveld, van waaruit heling doorwerkt.

De reis is de bestemming

Marian Heslinga

FAQ

Vraag

Antwoord

Vraag

Antwoord

Vraag

Antwoord

Vraag

Antwoord