1-op-1 Coaching

1-op-1 coaching

Ervaren vanuit een ander perspectief

 

‘Perspectief’ is zo’n veelzeggend woord voor mij. Het houdt zoveel in. Het gaat erover hoe ieder voor zich kijkt vanuit een eigen perspectief. Een eigen belevingswereld. Kijkt door een bril die gekleurd is vanuit een heel eigen pallet. Een pallet van aannames en invulling. Dat betekent ook, dat wij elkaar soms lastig verstaan omdat woorden meer meebrengen dan een objectief begrip. Woorden raken aan beleving.

 

Waar het gaat om beleving, raakt het aan een soort fijn gevoelig snaren instrument, die aanslaat op een snaar die geraakt wordt. Die snaar staat voor een patroon, een overtuiging die we hebben opgedaan in de tijd dat we opgroeiden.

 

Het zijn vaak niet eens onze eigen overtuigingen, maar de overtuigingen van anderen die wij als waar hebben aangenomen.

 

Het is aan ons om de overtuigingen die in ons leven, opnieuw naar voren te laten komen. Te voelen en ervaren of dit nog steeds onze waarheid is, of dat het niet meer bij ons past. Dan kan het zijn dat het tijd is om die oude overtuiging te laten varen en daarmee ruimte te maken voor iets nieuws.

1-op-1 coaching

Energetische coaching en behandeling      

                                

Vanuit je dag-bewustzijn heb je niet altijd toegang tot je onderbewuste of je ziel niveau. Terwijl juist op deze lagen informatie aanwezig is, die verhelderend kan zijn voor jou op een bepaald moment. Tijdens de energetische coachsessie/ energiebehandeling komt vanuit deze lagen, informatie naar voren.

 

Er is van alles wat ik uit test: bach remedies en andere kruidenelixers met bijbehorende teksten, accupunctuurpunten met informatie over blokkades op je meridianen en de bijbehorende thema’s, kaartensets met verhelderende teksten en nog meer. De informatie die hierbij vrij komt, geeft verhelderende inzichten.

 

Naast het feit dat ik met mijn biotensor (soort pendel) uit test, krijg ik intuïtief informatie door, die ik met je deel.

 

We doen een korte meditatie/ visualisatie en sluiten af met een passende intentie.

Energetische coaching en behandeling

Hoe werkt het en wat levert het je op?

Opschonen van je energieveld

Het energieveld om jou heen, schoon ik op, waardoor het jou weer de bescherming biedt, die je nodig hebt.

Je energie gaat weer meer stromen

Door de blokkades op je meridianen en chakra’s op te heffen, gaat je energiesysteem beter doorstromen, waardoor je meer vitale energie ervaart.

Het effect van visualisatie

We doen vaak een visualisatie oefening, waarbij je kan ervaren wat daarvan het effect is op jouw energiesysteem

Het effect van intenties

We sluiten de sessie af met een passende intentie. Het werken met intenties laat je zien, hoe het uitspreken van een speciale overtuiging, positief effect heeft op jouw energie.

De coaching geeft je verlichting, nieuwe energie en mogelijkheden waar je verder mee kunt.

Marian Heslinga

Wat spreken we af?

De stappen van de energetische coaching zien er als volgt uit:

qode-np-item
1
Gratis kennismakingsgesprek
qode-np-item
2
Het coachingstraject
qode-np-item
3
We gaan aan de slag!

We bespreken je wensen.

Eén of meerdere sessies mogelijk.

Breng je energie in balans.

De Investering

Op een starterspakket met 6 afspraken krijg je € 30,- korting. Een investering in jouw persoonlijke ontwikkeling waarmee jij jezelf verrijkt.

Kennismaking: gratis
Afspraken coachingstraject: gratis
Startpakket van 6 afspraken: €300,-
Extra bijeenkomsten: €55,- per keer*

 

*1 bijeenkomst duurt 60 – 75 minuten.

Tijdens het coachingstraject los je innerlijke conflicten en verwarring op. Er ontstaat meer helderheid.

Marian Heslinga

FAQ

Ik weet niet zo goed wat ik me voor kan stellen van een energiebehandeling en wat het me oplevert. Hoe kom ik daar achter?

Eerlijk gezegd kom je daar het best achter door het een keer mee te maken. Dat klinkt misschien wat flauw, maar het is wel echt zo. En dat het dan een kleine sprong in het diepe is, een stap in een richting waarbij het niet voor 100% zekerheid geeft in wat je kan verwachten, dat hoort er bij. Pas door de behandeling te ondergaan, merk je wat het doet. Het effect is soms direct merkbaar, soms werkt de behandeling nog wat door en merk je een paar dagen na de behandeling wat het effect is. Het zal al snel zo zijn, dat het spanning in je lichaam vermindert en dat je lichter voelt en meer rust en ruimte ervaart. Daarbij krijg je bepaalde teksten aangereikt die iets zeggen over waar de blokkade mee te maken heeft. Het is aan jou op welke manier je je hiervoor open stelt. Door deze informatie in je op te nemen, werk je eraan mee dat de blokkade opgelost kan worden.

Wat zijn blokkades in je energiesysteem?

Aan de voor en de achterkant van je lichaam zijn meridianen. Meridianen zijn energiebanen. Op die energiebanen zijn allemaal accupunctuurpunten aanwezig. Accupunctuurpunten zijn energiepunten. Wanneer de energie goed door stroomt voel je je energiek. Wanneer een van de energiepunten blokkeert, blokkeert ook een deel van de energiedoorstroming van de meridiaan. Dit heeft effect op je energiehuishouding, je voelt je minder energiek.

Er staan op jouw site enkele termen die ik niet goed kan plaatsen. Wat bedoel je bijvoorbeeld met helen?

Ik heb geprobeerd zo weinig mogelijk onduidelijke termen te gebruiken, maar ontkom niet helemaal aan gebruik van woorden, die misschien nog niet direct duidelijk zijn als je nog niet eerder op deze manier gewerkt hebt. Energiewerk betekent dat je uitgaat van voelen en ervaren in je lichaam. Door met je aandacht naar de plek te gaan waar spanning is, kramp of pijn en er contact mee te maken ontstaat er een beweging. Contact maken doe je door het gevoel toe te laten en te accepteren dat het er is. Hier begeleid ik je bij. De beweging die ontstaat is dat er iets van de druk op die plek loslaat, dat er ruimte komt en de spanning minder wordt. Rond die blokkade testen we het één en ander uit. Zoals teksten, bachremedies en andere essences. Op die manier ontstaat er een verhaal dat inzicht geeft over waar de blokkade mee te maken heeft. Doordat jij zelfinzicht opdoet, kan de blokkade opgeheven worden. Zo ontstaat er ruimte.

Waarom zou ik voor een coachingstraject kiezen in plaats van één losse behandeling?

Die afweging is natuurlijk helemaal aan jou. Misschien wil je eerst een keer uitproberen wat een dergelijke behandeling voor jou doet. Hoe jij je er wel of niet toe kan verhouden. Het voordeel van een wat langer traject is , dat het je meer tijd geeft om te ervaren wat het je brengt. Je verstand wil graag begrijpen hoe het één en ander precies werkt. Daar is niet  bij voorbaat een waterdicht verhaal over te houden. Het is een ervaringsweg. Vanuit je ervaring ga je vernemen wat het verschil is. Omdat jouw verstand vaak de boventoon voert, komen er, zeker in het begin, vaak spontaan wat argwanende gedachten bij je op. Er zal enige tijd twijfel blijven, tot je beter durft vertrouwen op je ervaring. Dat je gaat merken dat je je vrijer en opgeruimder voelt en dat je meer inzicht krijgt in hoe energie werkt. Hoe jouw lichaam als energiesysteem functioneert. Wanneer je daar wat langer de tijd voor neemt, geef je jezelf de ruimte om te ervaren, zonder jezelf meteen al klem te zetten in verwachtingen. Het is wat schakelen van een oud patroon naar een nieuw patroon. Dat heeft wat tijd nodig. Gaandeweg doe je ervaring op en groeit je vertrouwen, zo maak je stap na stap. Je gaat merken wat het verschil maakt en dat geeft vertrouwen om door te gaan.