1-op-1 Coaching

1-op-1 coaching

Heb je last van angsten, klachten, onzekerheden of wil je jezelf persoonlijk ontwikkelen? Ik begeleid je naar hoe je energetisch in balans kunt blijven.

Energetisch coachen
Waar loop je jezelf voorbij? Hoe stel je wel of geen grenzen? Wat kost je energie? We gaan onderzoeken wat er blokkerend werkt en waarin jouw lichaam aangeeft dat opgeruimd mag worden. We maken de vertaalslag van het onderbewustzijn naar het bewustzijn. Het opruimen doen we tijdens een sessie zodat je weer een stuk lichter naar huis gaat.

 

Tijdens mijn energetische begeleiding leer je de balans vinden tussen ontspanning en inspanning. Bewustwording, helder waarnemen en de verbinding met jezelf staan centraal. We signaleren blokkades in je energiesysteem en gaan na waardoor ze zijn ontstaan. Zo kunnen we ze opheffen en kan de energie weer stromen. Geef je lichaam en geest de mogelijkheid om te herstellen en in balans te komen.

1-op-1 coaching

Heb je last van angsten, klachten, onzekerheden of wil je jezelf persoonlijk ontwikkelen? Ik begeleid je naar hoe je energetisch in balans kunt blijven.

Energiebehandeling                                       

Welke energieblokkades heb je? Tijdens mijn coachingsessies werk ik met een biotensor. Met dit uiterst gevoelige energetische meetinstrument kun je jouw energie testen. Met de biotensor kun je de vertaalslag maken van je onderbewustzijn naar je bewustzijn. Het geeft aan of er blokkades zijn en deze ruimen we op. Je krijgt inzicht waar de blokkades mee te maken hebben, waardoor je stappen maakt in je bewustzijnsontwikkeling. Ik ondersteun jou in een verandering van jezelf. Dit transformatieproces geeft je verlichting, energie en nieuwe openingen.

 

Door de energiebehandeling laat ik je energie weer stromen. Tijdens een sessie werk ik in de verschillende lagen in het energiesysteem waardoor de energie in beweging komt en blokkades loskomen. Deze blokkades helen we. Dit geeft je heldere inzichten en nieuwe mogelijkheden waar je verder mee kunt. Wil je kennismaken? Ik help je graag verder.

Energetische coaching en behandeling

De kenmerken van energetische coaching en behandeling:

Stromen van je energie

De energiebehandeling brengt je energie in beweging, waardoor blokkades loskomen en je energie weer kan stromen.

Verlichting en herstel

Laat jezelf helen, voel de verlichting en kom in balans door blokkades op te ruimen.

Helder inzicht en bewustwording

Krijg nieuwe, heldere inzichten en ervaar de ruimte die ontstaat om stappen te nemen.

Positieve toekomst

De coaching geeft je verlichting, nieuwe energie en mogelijkheden waar je verder mee kunt.

De coaching geeft je verlichting, nieuwe energie en mogelijkheden waar je verder mee kunt.

Marian Heslinga

Hoe werkt het?

De stappen van de energetische coaching zien er als volgt uit:

qode-np-item
1
Gratis kennismakingsgesprek
qode-np-item
2
Het coachingstraject
qode-np-item
3
We gaan aan de slag!

We bespreken je wensen.

Eén of meerdere sessies mogelijk.

Breng je energie in balans.

De Investering

Op een starterspakket met 6 afspraken krijg je € 30,- korting. Een investering in jouw persoonlijke ontwikkeling waarmee jij jezelf verrijkt.

Kennismaking: gratis
Afspraken coachingstraject: gratis
Startpakket van 6 afspraken: €300,-
Extra bijeenkomsten: €55,- per keer*

 

*1 bijeenkomst duurt 60 – 75 minuten.

Tijdens het coachingstraject los je innerlijke conflicten en verwarring op. Er ontstaat meer helderheid.

Marian Heslinga

FAQ

Ik weet niet zo goed wat ik me voor kan stellen van een energiebehandeling en wat het me oplevert. Hoe kom ik daar achter?

Eerlijk gezegd kom je daar het best achter door het een keer mee te maken. Dat klinkt misschien wat flauw, maar het is wel echt zo. En dat het dan een kleine sprong in het diepe is, een stap in een richting waarbij het niet voor 100% zekerheid geeft in wat je kan verwachten, dat hoort er bij. Pas door de behandeling te ondergaan, merk je wat het doet. Het effect is soms direct merkbaar, soms werkt de behandeling nog wat door en merk je een paar dagen na de behandeling wat het effect is. Het zal al snel zo zijn, dat het spanning in je lichaam vermindert en dat je lichter voelt en meer rust en ruimte ervaart. Daarbij krijg je bepaalde teksten aangereikt die iets zeggen over waar de blokkade mee te maken heeft. Het is aan jou op welke manier je je hiervoor open stelt. Door deze informatie in je op te nemen, werk je eraan mee dat de blokkade opgelost kan worden.

Wat zijn blokkades in je energiesysteem?

Aan de voor en de achterkant van je lichaam zijn meridianen. Meridianen zijn energiebanen. Op die energiebanen zijn allemaal accupunctuurpunten aanwezig. Accupunctuurpunten zijn energiepunten. Wanneer de energie goed door stroomt voel je je energiek. Wanneer een van de energiepunten blokkeert, blokkeert ook een deel van de energiedoorstroming van de meridiaan. Dit heeft effect op je energiehuishouding, je voelt je minder energiek.

Er staan op jouw site enkele termen die ik niet goed kan plaatsen. Wat bedoel je bijvoorbeeld met helen?

Ik heb geprobeerd zo weinig mogelijk onduidelijke termen te gebruiken, maar ontkom niet helemaal aan gebruik van woorden, die misschien nog niet direct duidelijk zijn als je nog niet eerder op deze manier gewerkt hebt. Energiewerk betekent dat je uitgaat van voelen en ervaren in je lichaam. Door met je aandacht naar de plek te gaan waar spanning is, kramp of pijn en er contact mee te maken ontstaat er een beweging. Contact maken doe je door het gevoel toe te laten en te accepteren dat het er is. Hier begeleid ik je bij. De beweging die ontstaat is dat er iets van de druk op die plek loslaat, dat er ruimte komt en de spanning minder wordt. Rond die blokkade testen we het één en ander uit. Zoals teksten, bachremedies en andere essences. Op die manier ontstaat er een verhaal dat inzicht geeft over waar de blokkade mee te maken heeft. Doordat jij zelfinzicht opdoet, kan de blokkade opgeheven worden. Zo ontstaat er ruimte.

Waarom zou ik voor een coachingstraject kiezen in plaats van één losse behandeling?

Die afweging is natuurlijk helemaal aan jou. Misschien wil je eerst een keer uitproberen wat een dergelijke behandeling voor jou doet. Hoe jij je er wel of niet toe kan verhouden. Het voordeel van een wat langer traject is , dat het je meer tijd geeft om te ervaren wat het je brengt. Je verstand wil graag begrijpen hoe het één en ander precies werkt. Daar is niet  bij voorbaat een waterdicht verhaal over te houden. Het is een ervaringsweg. Vanuit je ervaring ga je vernemen wat het verschil is. Omdat jouw verstand vaak de boventoon voert, komen er, zeker in het begin, vaak spontaan wat argwanende gedachten bij je op. Er zal enige tijd twijfel blijven, tot je beter durft vertrouwen op je ervaring. Dat je gaat merken dat je je vrijer en opgeruimder voelt en dat je meer inzicht krijgt in hoe energie werkt. Hoe jouw lichaam als energiesysteem functioneert. Wanneer je daar wat langer de tijd voor neemt, geef je jezelf de ruimte om te ervaren, zonder jezelf meteen al klem te zetten in verwachtingen. Het is wat schakelen van een oud patroon naar een nieuw patroon. Dat heeft wat tijd nodig. Gaandeweg doe je ervaring op en groeit je vertrouwen, zo maak je stap na stap. Je gaat merken wat het verschil maakt en dat geeft vertrouwen om door te gaan.