1-op-1 Coaching

1-op-1 coaching

Ervaren vanuit een ander perspectief

 

Wanneer jij je laat leiden door je gedachten, heb je daarin misschien het idee houvast te hebben. Dat die gedachten logica brengen, van waaruit jij weet hoe je kan handelen of een volgende stap kan zetten.

 

Wat we ons misschien niet altijd realiseren, is dat veel van onze gedachten voortkomen uit  conditionering. Alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt in ons leven, heeft een bepaalde inprent gebracht, van waaruit het ego reageert.

 

Tijdens mijn coaching maken we een afstemming voorbij het ego niveau namelijk op zielsniveau. Van daaruit maak je contact met wie jij in essentie bent, voorbij jouw maskers en overlevingspatronen. Vanuit die verbinding voel en ervaar je wat werkelijk bij jou past. Wat voor jou de bedoeling is. Ervaar je jouw authenticiteit. Wanneer je je daarmee verbindt voelt dat als thuiskomen, als stukje bij beetje meer bij jezelf terugkomen.

 

Vanuit meditatieve afstemming is het makkelijker om in deze verbinding te komen.  Ik ben er om jou daarin te begeleiden.  Je ervaart dan waarin jij aan jezelf voorbij gaat, wat het onderliggende gevoel  is en hoe jij jezelf hierin kunt helen.

1-op-1 coaching

Healing     

Eigen inzichten en lering, mijn hooggevoeligheid, heldervoelen en zuivere intuïtieve afstemming  helpen mij blokkades en oude patronen waar te nemen waar jij los van mag komen.

 

Door mij af te stemmen op de oerbron werkt de energie door mij heen. Vanuit deze verbinding maak ik contact met engelen, gidsen en overleden dierbaren.

 

Vanuit deze verbinding kan ik je helpen je energie in beweging te brengen. Dit doe ik door samen met jou een helende meditatie te doen en door een healing te geven. Bij de healing werk ik op jouw chakra’s en in het energieveld om jouw heen.

 

Er is een veilige, verbindende en liefdevolle energie waarin geen oordeel is maar totale acceptatie met alles wat zich aandient.  Daarin kan ik je helpen contact te maken met wat zich aandient. Dat wat jij mag voelen en ervaren. Door dat te doen, ontstaat een opening en ruimte voor verandering.

Energetische coaching en behandeling

Hoe werkt het en wat levert het je op?

Opschonen van je energieveld

Het energieveld om jou heen, schoon ik op, waardoor het jou weer de bescherming biedt, die je nodig hebt.

Je energie gaat weer meer stromen

Door de blokkades op je meridianen en chakra’s op te heffen, gaat je energiesysteem beter doorstromen, waardoor je meer vitale energie ervaart.

Het effect van visualisatie

We doen vaak een visualisatie oefening, waarbij je kan ervaren wat daarvan het effect is op jouw energiesysteem

Het effect van intenties

We sluiten de sessie af met een passende intentie. Het werken met intenties laat je zien, hoe het uitspreken van een speciale overtuiging, positief effect heeft op jouw energie.

De coaching geeft je verlichting, nieuwe energie en mogelijkheden waar je verder mee kunt.

Marian Heslinga

Wat spreken we af?

De stappen van de energetische coaching zien er als volgt uit:

qode-np-item
1
Gratis kennismakingsgesprek
qode-np-item
2
Het coachingstraject
qode-np-item
3
We gaan aan de slag!

We bespreken je wensen.

Eén of meerdere sessies mogelijk.

Breng je energie in balans.

De Investering

Losse bijeenkomsten zijn ad hoc te boeken, wanneer jij aanvoelt een sessie nodig te zijn.

Daarnaast is het mogelijk een traject te doen van 8 of 10 keer. Dan hebben we acht of tien weken achter elkaar een sessie, dit werkt heel fijn. Met de werkwijze raak je meer vertrouwd waardoor het proces van zelfontwikkeling je geleidelijk aan steeds meer gaat brengen.

Als je geïnteresseerd bent laat het me weten, dan plannen we bijeenkomsten in.

Je ontvangt een factuur en kunt op die manier het te betalen bedrag aan mij over maken. Het is ook mogelijk in twee of drie keer te betalen.

Losse bijeenkomsten €47,50 per keer.
De bijeenkomst duurt ca. een uur.
Een traject van 8 keer kost 360,-
Het traject van 10 keer kost 450,-

De sessies zijn in principe op de vrijdagochtend,  in overleg zijn er andere mogelijkheden.

Tijdens het coachingstraject los je innerlijke conflicten en verwarring op. Er ontstaat meer helderheid.

Marian Heslinga

FAQ

Ik weet niet zo goed wat ik me voor kan stellen van een energiebehandeling en wat het me oplevert. Hoe kom ik daar achter?

Eerlijk gezegd kom je daar het best achter door het een keer mee te maken. Dat klinkt misschien wat flauw, maar het is wel echt zo. En dat het dan een kleine sprong in het diepe is, een stap in een richting waarbij het niet voor 100% zekerheid geeft in wat je kan verwachten, dat hoort er bij. Pas door de behandeling te ondergaan, merk je wat het doet. Het effect is soms direct merkbaar, soms werkt de behandeling nog wat door en merk je een paar dagen na de behandeling wat het effect is. Het zal al snel zo zijn, dat het spanning in je lichaam vermindert en dat je lichter voelt en meer rust en ruimte ervaart. Daarbij krijg je bepaalde teksten aangereikt die iets zeggen over waar de blokkade mee te maken heeft. Het is aan jou op welke manier je je hiervoor open stelt. Door deze informatie in je op te nemen, werk je eraan mee dat de blokkade opgelost kan worden.

Wat zijn blokkades in je energiesysteem?

Aan de voor en de achterkant van je lichaam zijn meridianen. Meridianen zijn energiebanen. Op die energiebanen zijn allemaal accupunctuurpunten aanwezig. Accupunctuurpunten zijn energiepunten. Wanneer de energie goed door stroomt voel je je energiek. Wanneer een van de energiepunten blokkeert, blokkeert ook een deel van de energiedoorstroming van de meridiaan. Dit heeft effect op je energiehuishouding, je voelt je minder energiek.

Er staan op jouw site enkele termen die ik niet goed kan plaatsen. Wat bedoel je bijvoorbeeld met helen?

Ik heb geprobeerd zo weinig mogelijk onduidelijke termen te gebruiken, maar ontkom niet helemaal aan gebruik van woorden, die misschien nog niet direct duidelijk zijn als je nog niet eerder op deze manier gewerkt hebt. Energiewerk betekent dat je uitgaat van voelen en ervaren in je lichaam. Door met je aandacht naar de plek te gaan waar spanning is, kramp of pijn en er contact mee te maken ontstaat er een beweging. Contact maken doe je door het gevoel toe te laten en te accepteren dat het er is. Hier begeleid ik je bij. De beweging die ontstaat is dat er iets van de druk op die plek loslaat, dat er ruimte komt en de spanning minder wordt. Rond die blokkade testen we het één en ander uit. Zoals teksten, bachremedies en andere essences. Op die manier ontstaat er een verhaal dat inzicht geeft over waar de blokkade mee te maken heeft. Doordat jij zelfinzicht opdoet, kan de blokkade opgeheven worden. Zo ontstaat er ruimte.

Waarom zou ik voor een coachingstraject kiezen in plaats van één losse behandeling?

Die afweging is natuurlijk helemaal aan jou. Misschien wil je eerst een keer uitproberen wat een dergelijke behandeling voor jou doet. Hoe jij je er wel of niet toe kan verhouden. Het voordeel van een wat langer traject is , dat het je meer tijd geeft om te ervaren wat het je brengt. Je verstand wil graag begrijpen hoe het één en ander precies werkt. Daar is niet  bij voorbaat een waterdicht verhaal over te houden. Het is een ervaringsweg. Vanuit je ervaring ga je vernemen wat het verschil is. Omdat jouw verstand vaak de boventoon voert, komen er, zeker in het begin, vaak spontaan wat argwanende gedachten bij je op. Er zal enige tijd twijfel blijven, tot je beter durft vertrouwen op je ervaring. Dat je gaat merken dat je je vrijer en opgeruimder voelt en dat je meer inzicht krijgt in hoe energie werkt. Hoe jouw lichaam als energiesysteem functioneert. Wanneer je daar wat langer de tijd voor neemt, geef je jezelf de ruimte om te ervaren, zonder jezelf meteen al klem te zetten in verwachtingen. Het is wat schakelen van een oud patroon naar een nieuw patroon. Dat heeft wat tijd nodig. Gaandeweg doe je ervaring op en groeit je vertrouwen, zo maak je stap na stap. Je gaat merken wat het verschil maakt en dat geeft vertrouwen om door te gaan.